Μαθήματα

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
BARBER
BARBER

Θα εξειδικευτείτε σε όλες τις βασικές αλλά και προηγμένες τεχνικές που χρειάζεται ο πλέον εξελιγμένος BARBER ( ο γνωστός μπαρμπέρης του παρελθόντος) για μια επιτυχημένη καριέρα στην αγορά εργασίας του κλάδου της κομμωτικής τέχνης γιατί η βασική καινοτομία του προγράμματος είναι η απεριόριστη πρακτική εξάσκηση. *Θα διδαχθείτε τις νέες τάσεις της αγοράς στο imaging των κουρεμάτων, αλλά και τη διάγνωση, πρόταση και χρήση κατά περίπτωση σωστών προϊόντων και τεχνικών του σύγχρονου μπαρμπέρη.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το ταξίδι στον κόσμο της ομορφιάς, είναι συναρπαστικό!!!Αν θέλεις να γίνεις επώνυμος make up artist,το εργαστήρι μας, με εκλεκτούς και έμπειρους δασκάλους, αποτελεί την μόνη επιλογή σου. Εδώ μπορείς να γίνεις κοινωνός της φιλοσοφίας ενός καλλιτέχνη, να υιοθετήσεις και να προβάλλεις μια νέα εικόνα, να μάθεις πώς να σκέφτεσαι και να δημιουργείς πάνω στην ύλη. Τα μαθήματα σε όλη την διάρκεια των σπουδών στηρίζονται τόσο στη θεωρία γύρω από την τέχνη του μακιγιάζ, την χρωματολογία, τις τάσεις της εποχής, αλλά και την πρακτική άσκηση των μαθητών από τις πρώτες ημέρες – εβδομάδες τις φοίτησης τους. Με αυτό τον τρόπο θα είσαι έτοιμος για δουλειά και όχι μία οποιαδήποτε δουλειά…αλλά θα είσαι εσύ ο μάγος της μεταμόρφωσης!!!

<BR/>MAKE UP YOURSELF

MAKE UP YOURSELF

Κάθε γυναίκα, σε κάθε ηλικία, έχει δικαίωμα στην ομορφιά και η προσωπική περιποίηση και φροντίδα είναι απαραίτητη. Λατρεύουμε το make up και θέλουμε να γνωρίζουμε όλες τις τάσεις που μπορούν να αναδείξουν τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, αλλά και τις άλλες που καμουφλάρουν τις μικρές ατέλειες και όσα δεν μας αρέσουν. Η ομορφιά δεν έχει ηλικία ούτε όρια και το make up είναι ένας τρόπος έκφρασης με ατελείωτες δυνατότητες. Για να ολοκληρώσεις το στιλ σου μέσα από όμορφα make up look και να δείχνεις πάντα στα καλύτερα σου, δημιουργήσαμε το τμήμα make up yourself. Ελάτε λοιπόν να μάθετε όλα τα ¨μυστικά¨ και να δείτε το πρόσωπο σας με τα δικά σας μάτια!!!

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ-ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ-ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Η αισθητική των άκρων είναι ένα επάγγελμα το οποίο αναπτύσσεται συνεχώς(μέρα με τη μέρα) και αυτό είναι πολύ σημαντικό για κάποιον που του αρέσει να μαθαίνει καινούργια πράγματα και να εξελίσσεται .Γι αυτό και εμείς φροντίσαμε να έχουμε τους καλύτερους έμπειρους εκπαιδευτές του κλάδου αυτού για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης. Μέσα σε αυτό ο σπουδαστής εξειδικεύεται στις πιο σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους της αισθητικής άκρων στα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια της σχολής. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζει την πρακτική του άσκηση και αποκτά επαγγελματική εμπειρία, ώστε να αποφοιτήσει με συγκριτικό πλεονέκτημα ως επαγγελματίας αισθητικός άκρων. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών αισθητικής άκρων προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος.

LASH ARTIST
LASH ARTIST

Μάθε πώς να τοποθετείς τις πιο ονειρεμένες βλεφαρίδες στα σεμινάρια Lash artist! Η λεπτομερής θεωρητική και πρακτική εξάσκηση θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις! Επέλεξε να παρακολουθήσεις one by one, 3D volume και Lash lift,έλα να αλλάξουμε μαζί το βλέμμα του κόσμου!

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ
ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Με ελάχιστο χρόνο για κάθε υπηρεσία, η αποτρίχωση είναι μία από τις πιο εμπορικές ειδικότητες σε όλους τους χώρους ομορφιάς! Ενίσχυσε το βιογραφικό σου. Αύξησε το πελατολόγιο σου. Αύξησε τα κέρδη σου!